Leverandører

Martens bruger få leverandører men udvalgte samarbejdspartnere, som vi kender indgående og gennem et mange årigt samarbejde.
Vi interesserer os for de tekniske og designmæssige aspekter i byggeriet samt sammenspillet mellem de forskellige løsninger og ikke mindst betjeningen og oplevelsen, som bruges i en moderne verden.

Vores leverandører ligger indenfor primært tre områder:

  • Belysning
  • Intelligent bolig/virksomhed
  • Lyd

Vi mener derfor at have udvalgt en række spændende virksomheder, som på hvert deres område repræsentere unikke produkter og løsninger, som alle er blandt de markedsledende.

Linealight: Vores hovedleverandør på belysning. Linealight er blandt de 4 største producenter og omsætter for over 500 mio. DKK. De var blandt de første virksomheder i Europa, der begyndte indenfor LED.
Deres udvalg er opdelt i fire kollektioner:

  • iLed (Meget stort udvalg af produkter inden for LED inden-/udendørs til projektsalg)
  • Linealight (Lamper til dekorative formål primært)
  • Traddel (Projekt belysning generelt)
  • MA & DE (Unikke design lamper)

Se mere på www.linealight.com

TruAudio: En amerikansk virksomhed som producerer højttalere primært til indbygning, hjemmebiograf løsninger, subwoofere og elektronik/forstærkere. TruAudio´s grundlag er indenfor custom (indbygningsløsninger) med erfaring fra installationer over hele USA, og derfor er deres produkter meget gennemtænkte i design og kvalitet. Oplevelsen med TruAudio er helt i top, deres produkter leverer en lyd, som ikke mange andre producenter gør og det til en meget konkurrencedygtig pris. Der er foruden livstids-garanti på højttalerne!
Se mere på www.truaudio.com

Control4: Control4 er en de førende virksomheder inden for home automation i USA. Deres løsninger spænder meget bredt fra single room til meget store og komplekse projekter, hoteller osv. Det vil sige, at du kan bruge control4 til at spille musik i alt fra et enkelt rum, til mere end 40 rum, styre en hjemmebiograf, dine rullegardiner, lys, varme, alarm, video overvågning, videodørtelefon og meget mere.
Control4 kan derfor helt eller delvist erstatte en IHC løsning eller en smart house løsning, eller sættes op sammen med, således at control4 giver dig en unik brugerflade på din løsning. Control4 fungerer også sammen med KNX. Fællesnævneren er, at det hele styres fra EN app!
Da området indenfor home automation er meget komplekst, er det bedste at du kontakter os tidligt, hvis overvejelserne går i retning af en intelligent løsning, så kan vi drøfte hvilke muligheder, der er med control4 og i hvilken budget ramme man vil være i.
Martens er certificeret control4 forhandler.
Se mere på www.control4.com

MLD: Vores eget brand. Martens designer og udvikler lamper i aluminium til mange forskellige formål. Ofte profilløsninger eller lamper der skal integreres i projektet og er unikke i deres udtryk og funktion, eks. i lofterne med styring via Philips HUE, eller custom made løsninger til kontor belysning. Se mere i casen fra Havnehuset i Aalborg hvor blandt andet alle pendler på City Ejendomme Aalborgs kontor og adv. Hovmøller og Thorup er special designet og produceret i Danmark.

Caselink: …..havnehuset.

Rul til toppen